Кубок Беларуси
Re: Кубок Беларуси
Лично я бы уважаемому ПУДЕШЕВУ доверил бы сделать первый удар.а что дядька то в форме
-
Там Грановский разошелся, дескать суперкубок и кубок проиграли из-за игроков, а кубок конкретно из-за Волкова. Во как оказывается. Мы кубок проиграли не из-за ссыкливости ТШ, не из-за того, что замены не делал когда нужно было, а все за парнишки
Хай ідуць яны на йух роўненька. Туды дзе іх межгалактычны талент будзе ацэнены 

- Vic_McFrost
Не, я вот тут подумал, не надо упражняться в прогнозировании состава на игру с Городеей. Я думаю тут дело вот в чем - все будет зависеть от игры сборной в Люксембурге и в зависимости от того или иного исхода, 3-4 наших игрока могут быть отпущены из сборной до матча с Сан-Марино. Мне кажется, что на этот счет есть с КИНом договоренность. По крайней мере я на это надеюсь.
intersum писал(а):Лично я бы уважаемому ПУДЫШЕВУ доверил бы сделать первый удар.а что дядька то в форме
Кто.кого?
верю в молодёжь
УДАЧИ!
верю в молодёжь
УДАЧИ!
Усеня .НАШ ЧЕЛОВЕК 

ну что .ЛОТЕРЕЯ 

Ну .Чичкан твой ШАНС 

Ну не ищем мы ЛЁГКИХ ПУТЕЙ
МОЛОДЦЫ

МОЛОДЦЫ

-
Віншую ўсіх з выхадам у наступны раўнд кубка!
Таксама віншую з тым, што скончылася сумная серыя нашых брамнікаў, якая доўжылася больш за 1,5 года. 10 пенальці было рэалізавана нашымі супернікамі за гэты час. Тут больш пытанняў да Шчарбіцкага дарэчы - 9 з 9 за гэты час ужо.
Што сказать па гульні. Калі ў каго былі пытанні да Багі чаму гэты гуляе, а іншы сядзіць на лаўцы, учорашняя гульня дала адказ. Усе хто сядзіць у запасе, там і павінны быць на дадзены момант.
З моладзі мне спадабаўся Нямірка. Яшчэ хачу адзначыць Сімавіча - нечакана добра ён згуляў з улікам таго часу, што быў па-за гульнёй.
Таксама віншую з тым, што скончылася сумная серыя нашых брамнікаў, якая доўжылася больш за 1,5 года. 10 пенальці было рэалізавана нашымі супернікамі за гэты час. Тут больш пытанняў да Шчарбіцкага дарэчы - 9 з 9 за гэты час ужо.
Што сказать па гульні. Калі ў каго былі пытанні да Багі чаму гэты гуляе, а іншы сядзіць на лаўцы, учорашняя гульня дала адказ. Усе хто сядзіць у запасе, там і павінны быць на дадзены момант.
З моладзі мне спадабаўся Нямірка. Яшчэ хачу адзначыць Сімавіча - нечакана добра ён згуляў з улікам таго часу, што быў па-за гульнёй.
- Vic_McFrost
Антоха - красава, чуйка и реакция при нёМ, при нёМ... Вообще был уверен в проходе именно по пенальти в следующий раунд по причине... нет, боюсь спугнуть, расскажу потом
-
Набывайце квіткі на суперкубак!
Прыблізна так выглядае становішча.

Што характэрна, амаль адразу пасля паведамлення пра старт продажу, 5 сектар быў амаль поўнасцю выкуплены. Зараз і на 4-м засталося менш за палову квіткоў.
Другі год запар Брэст па сутнасці браніруе за сабой 3 сектары - 5, 6 і 7. Нам застаецца толькі 1, на 2 і 3-м - хто заўгодна.
Чаму так?
Прыблізна так выглядае становішча.

Што характэрна, амаль адразу пасля паведамлення пра старт продажу, 5 сектар быў амаль поўнасцю выкуплены. Зараз і на 4-м засталося менш за палову квіткоў.
Другі год запар Брэст па сутнасці браніруе за сабой 3 сектары - 5, 6 і 7. Нам застаецца толькі 1, на 2 і 3-м - хто заўгодна.
Чаму так?
- SomeKindOfMonster
А почему можно не платить 300 штук, получить бан, выйти из бана и закупиться игроками, и снова якобы в бан? А потому, потому, потому...
-
Спадзяюся, нашы шпіёны ўжо падмянілі канфеці?
-
Мае адносіны да СК прыкладна як у Ягора - выставачны матч, этап падрыхтоўкі.
Ёсць толькі адна праблема - матывацыя Брэста, пра якую Філіпенка таксама сказаў. Я не здзіўлюся, калі з іх боку пачнецца рознае грубіянства і іншыя #небылоумышленногофоламамойклянусь. Мінулы год паказаў, што яны не спыняцца нават перад адкрытай хлуснёй. А нам траўмы не патрэбны зусім. Я бы зразумеў наш ТШ калі б у старце замест Рыас выйшаў Бяссмертны, замест аднаго з пары Воўкаў/Філіпенка - Сімавіч, а замест Філіпавіча - ..., ну не ведаю нават, можа дублёр нейкі.
Галоўнае - без траўм.
Ёсць толькі адна праблема - матывацыя Брэста, пра якую Філіпенка таксама сказаў. Я не здзіўлюся, калі з іх боку пачнецца рознае грубіянства і іншыя #небылоумышленногофоламамойклянусь. Мінулы год паказаў, што яны не спыняцца нават перад адкрытай хлуснёй. А нам траўмы не патрэбны зусім. Я бы зразумеў наш ТШ калі б у старце замест Рыас выйшаў Бяссмертны, замест аднаго з пары Воўкаў/Філіпенка - Сімавіч, а замест Філіпавіча - ..., ну не ведаю нават, можа дублёр нейкі.
Галоўнае - без траўм.
- SomeKindOfMonster
Полностью согласен. Эта профанация бффшная на резине зимой уже давно не вызывает каких-то эмоций. Хотелось бы максимально сберечь ребят.
Ну что ж вы так.
А престиж? А циферка на сайте? А кубок пластиковый подержать? Это ж бесценно.
Да и еще целых 10 000 BYN насыпят за победу.
А престиж? А циферка на сайте? А кубок пластиковый подержать? Это ж бесценно.
Да и еще целых 10 000 BYN насыпят за победу.
-
Нешта я пра грошы і не падумаў.
Там exemok скардзіўся, што грошай няма, каб на сайце нейкія хібы пафіксіць. Плэер ужо які год не працуе.
Так, не лішнімі будуць гэтыя 10 000, зусім не лішнімі. Можна і рызыкнуць футбалістамі дзеля такога, адназначна)
Там exemok скардзіўся, што грошай няма, каб на сайце нейкія хібы пафіксіць. Плэер ужо які год не працуе.
Так, не лішнімі будуць гэтыя 10 000, зусім не лішнімі. Можна і рызыкнуць футбалістамі дзеля такога, адназначна)
Сімавіч, здаецца, на штучным газоне не гуляе. Таму няхай ЯблонскіVerlor Bel писал(а): ↑27 фев 2019, 10:41Я бы зразумеў наш ТШ калі б у старце замест Рыас выйшаў Бяссмертны, замест аднаго з пары Воўкаў/Філіпенка - Сімавіч, а замест Філіпавіча - ..., ну не ведаю нават, можа дублёр нейкі.
Галоўнае - без траўм.

del
Последний раз редактировалось vtl 02 мар 2019, 18:20, всего редактировалось 1 раз.
-
Сезон пачынаецца!
Нарэшце, дачакаліся, блджад!
Ай нанэ, нанэ!
Спадзяюся ва ўсіх ёсць квіткі?
Нарэшце, дачакаліся, блджад!
Ай нанэ, нанэ!
Спадзяюся ва ўсіх ёсць квіткі?
Что слышно с Дубаичем? Надеюсь ничего серьезного?
Жалкое зрелище, если честно
Ну да и хрен с ним) всего лишь товарняк)
Надеюсь зато в чемпионате с Брестом будет все как в прошлом году)
Ну да и хрен с ним) всего лишь товарняк)
Надеюсь зато в чемпионате с Брестом будет все как в прошлом году)
Роль Иванича пока никто исполнить не может, в итоге почти без моментов, хотя Дубаич весьма неплохо цеплялся за редкие мячи на знакомом ему поле. Березкин старался очень, но очевидно уровня ему не хватает, чтобы вести игру. В защите все те же проблемы, правый фланг, безальтернативность центра. Ладно, время есть доукомплектоваться 1-2 игроками по проблемным местам. Болеем дальше.