Прэсболred писал(а):Откуда по Мише инфа? Может, из-за покрытия не вышел.
https://www.pressball.by/news/football/307836
Прэсболred писал(а):Откуда по Мише инфа? Может, из-за покрытия не вышел.
Ну вообще-то он совсем еще не успел форму набрать чтобы что-то решать в нападении в настоящий моментred писал(а):Это звездец, конечно. Без Миши нападение это печаль.
Да, тоже вчера об этом подумал.Грязный Гарри писал(а):Такія гульні і вынікі ў нас заўсёды былі. Нават у сезоны, калі чэмпіёнства афармлялі ў кастрычніку. Тут важнае не факт няўдачы, а рэакцыя на гэта. Чакаем гульні з Гарадзеяй.
Шта..?komiks писал(а):Ни Березкин, ни Мукам в полной мере своим шансом не воспользовались. Хотя второй местами выглядил достаточно интересно, но как-то очень быстро наелся.
Дык ён на матчы з "Лучом" на трыбуне з траўмай сядзеў, а вярнуўся толькі перад гульнёй з Хікам, а гэта канец ліпеня. А з таго часу ён яшчэ за зборную згуляў некалькі разоў і па 90 хвілін. І бачыў я некаторыя з тых гульняў - нічым асаблівым Яўген не адзначыўся, толькі што пеналь не прывозіў.viktar писал(а):Шта..?komiks писал(а):Ни Березкин, ни Мукам в полной мере своим шансом не воспользовались. Хотя второй местами выглядил достаточно интересно, но как-то очень быстро наелся.
Дык можа выпускаць часцей? Бярозкін мінулы раз выходзіў у старце больш за 4 месяцы таму, згуляўшы за гэты адрэзак часу ажно цэлых 70 хвілін у суме.
Я ў курсе, што траўма. Дык тым больш! Мілун адразу феерыць стаў? Можа Міша?Verlor Bel писал(а):Дык ён на матчы з "Лучом" на трыбуне з траўмай сядзеў, а вярнуўся толькі перад гульнёй з Хікам, а гэта канец ліпеня. А з таго часу ён яшчэ за зборную згуляў некалькі разоў і па 90 хвілін. І бачыў я некаторыя з тых гульняў - нічым асаблівым Яўген не адзначыўся, толькі што пеналь не прывозіў.viktar писал(а):Шта..?komiks писал(а):Ни Березкин, ни Мукам в полной мере своим шансом не воспользовались. Хотя второй местами выглядил достаточно интересно, но как-то очень быстро наелся.
Дык можа выпускаць часцей? Бярозкін мінулы раз выходзіў у старце больш за 4 месяцы таму, згуляўшы за гэты адрэзак часу ажно цэлых 70 хвілін у суме.
Лепшы гулец БАТЭ у апошніх 2-х гульнях па суме эфектнасць+эфектыўнасць+жаданне.очень понравился наш "Майкл Эсьен" №94
Я бы его назвал Кеном Роксеном от футбола. Тем более этот немец и гоняет в мотокроссе под номером 94...viktar писал(а):Лепшы гулец БАТЭ у апошніх 2-х гульнях па суме эфектнасць+эфектыўнасць+жаданне.очень понравился наш "Майкл Эсьен" №94
Але, падаецца, з'ядуць яго сенатары...
С Днем рождения, Кузбас!kuzbass-63 писал(а):Опаньки, у Стасевича сегодня Днюха оказывается! Happy Boooooozday! Как и у меня, кстати. У него две тройки, а у меня две пятерки.
Вось у мяне тыя ж прыкладна думкі: праблемы ў абароне канешне ёсць, але 2 галы пасля 3 момантаў, адзін з каторых - рыкашэт, толькі праблемамі ў абароне не тлумачацца. Я бы хутчэй зрабіў акцэнт на дзеяннях Мікалая нашага Сігневіча. Пасля 3-0 ужо ніякія рыкашэты бы не дапамаглі. А Іваніч увогуле у апошні час гуляе на 33%, не ведаю чаму.SomeKindOfMonster писал(а):Я бы не сказал, что беда. По первому голу вопросы есть, второй я бы свел к удачному рикошету на Дубаича, который был ближе всех к воротам. Хотя, конечно, зевать игрока за спиной тоже не в плюс. Ну а так очень понравился наш "Майкл Эсьен" №94. Иванич играет более академично как-то, я бы сказал даже вяловато по сравнению с ним.
Я думаў праблема з сенатарамі ўжо вырашана.viktar писал(а):Але, падаецца, з'ядуць яго сенатары...