Там, где нет нас. Чемпионат Мира, Европы и всякое.
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Там, где нет нас. Чемпионат Мира, Европы и всякое.
Обсуждаем топ-турниры, которые пока проходят без нашего участия.
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Re: Там, где нет нас. Чемпионат Мира, Европы и всякое.
Verlor Bel, что-то не задался старт у наших. Внезапно проиграли аутсайдеру группы.
Поставил 10 руб на невыход рюсских из группы - похоже, прогадал...
-
Цяжкі ўдар мы атрымалі, сябры. Крыўдная параза ад горшай па рэйтынгу каманды чэмпіянату.
Але гэта футбол, мы прафесіяналы - трэба забыць хутчэй гэту гульню і рухацца далей.
Верым у лепшае і рыхтуемся да наступнага матча, які адбудзецца ўжо ў аўторак.
P. S. SomeKindOfMonster, я думаў сёння адкрыць новую тэму і назву нават прыдумаў: "Там, дзе нас няма". Адкрываю форум, а ты ўжо паспеў))
AZ1991, трымайся, бро. У 2014 яны таксама ўдала пачыналі)
Але гэта футбол, мы прафесіяналы - трэба забыць хутчэй гэту гульню і рухацца далей.
Верым у лепшае і рыхтуемся да наступнага матча, які адбудзецца ўжо ў аўторак.
P. S. SomeKindOfMonster, я думаў сёння адкрыць новую тэму і назву нават прыдумаў: "Там, дзе нас няма". Адкрываю форум, а ты ўжо паспеў))
AZ1991, трымайся, бро. У 2014 яны таксама ўдала пачыналі)
-
Вось за што я люблю чэмпіянат свету, так за тое што там ёсць такія матчы як Марока-Іран.
Ніякіх думак пра кубкі, першыя месцы і паўфіналы.
Хлопцы проста бегаюць па полі і лупяць па мячу. Чыстае задавальненне ад прагляду)
Ніякіх думак пра кубкі, першыя месцы і паўфіналы.
Хлопцы проста бегаюць па полі і лупяць па мячу. Чыстае задавальненне ад прагляду)
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Ну а драма то какова, а? Нападающий вышел на замену и забил. Правда, в свои 
А тем временем можно сказать, что испанцы в порядке, рано их решили схоронить. Кто-то с полуострова еще по усам черчесовцам влупит.

А тем временем можно сказать, что испанцы в порядке, рано их решили схоронить. Кто-то с полуострова еще по усам черчесовцам влупит.
-
Вы гэта бачылі?! Як учора вікінгі-ісландцы, нашы браты па рагвалодавай лініі, далі ласаснуць тунцоў роднай камандзе кіраўніка Дынама! Huh, спадарства, huh!!
Ребята отбивались 90 минут - респект!
Но всё же надеюсь, что остальные игры они будут иногда атаковать
Но всё же надеюсь, что остальные игры они будут иногда атаковать
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Как же блекло смотрелись немцы. Вот сравните уверенную и мощную игру Великой России и этот стреноженный бундесманшафт?
Великая Империя еще не встретила Египет и Уругвай на своем пути
А немцы смотрелись блекло только в первом тайме. Во втором заиграли.
Интересно, что сказал знакомый немец: "они просто зажрались и имеют слишком большие суммы на счетах, чтобы биться за страну"))
А немцы смотрелись блекло только в первом тайме. Во втором заиграли.
Интересно, что сказал знакомый немец: "они просто зажрались и имеют слишком большие суммы на счетах, чтобы биться за страну"))
-
Нарэшце сёння гульня, у якой можна заўзець за нашых! А то надакучылі ўжо гэтыя Германіі, Гішпаніі і іншыя Англіі.
Супернік хоць і вельмі слабы, але пры падтрымцы трыбун можа даставіць пэўныя праблемы.
Песня ў падтрымку хлопцаў:
https://youtu.be/aNskMN1djSA?t=132
Супернік хоць і вельмі слабы, але пры падтрымцы трыбун можа даставіць пэўныя праблемы.
Песня ў падтрымку хлопцаў:
https://youtu.be/aNskMN1djSA?t=132
Увы... Ну этихVerlor Bel писал(а):трымайся, бро. У 2014 яны таксама ўдала пачыналі)
- Vic_McFrost
Увы, Verlor Bel, но по ходу дело в тебе... А поставь-ка на аву (ну, эксперимента ради) в следующий раз российский триколор 

-
Ну как вам Рыгорыч со своей увертюрой? Красавчик! Всё по полочкам своему коллеге Володе разложил. Ну а тот уже по линии, до команды.
-
Vic_McFrost, атрымліваецца, што я паспрыяў гэтаму гістарычнаму дасягненню? У такім выпадку Расея павінна неадкладна спісаць нам усе крэдыты!
Сцяг расейскі ужо не буду ставіць, бо гэта ужо сэнсу не мае. Далей будзе бітва, каб вызначыць ад каго вылятаць у плэй-офф. Я лічу што больш ганарова ад Іспаніі, таму Уругваю трэба зліваць.
Ну а ўчора проста быў дзень "маленькіх сабачак", час андэрдогаў. Гэта футбол, так бывае)
Сцяг расейскі ужо не буду ставіць, бо гэта ужо сэнсу не мае. Далей будзе бітва, каб вызначыць ад каго вылятаць у плэй-офф. Я лічу што больш ганарова ад Іспаніі, таму Уругваю трэба зліваць.
Ну а ўчора проста быў дзень "маленькіх сабачак", час андэрдогаў. Гэта футбол, так бывае)
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Мощно, уверенно играют наши братья. Посрамили всех вот этих вот русофобов этих вот, развели тут. Роисся, вперет!!
-
Неяк непераканаўча выглядала сёння гэтая ваша Партугалія з гэтым вашым Ранальда. Гэта не супернік для такой магутнай зборнай, як зборная Раіссы Уладзіміраўны.
Я ужо бачу каманду нашых усходніх братоў у 1/4 фіналу. А там дзе 1/4, там і паўфінал. А паўфінал - гэта практычна перамога ў турніры!
Я ужо бачу каманду нашых усходніх братоў у 1/4 фіналу. А там дзе 1/4, там і паўфінал. А паўфінал - гэта практычна перамога ў турніры!
-
Аказваецца, забіць гол, аддаць ініцыятыву і нават прапусціць гол у адказ - гэта не толькі наша фішка. Прыемна, што БАТЭ знаходзіцца ў адным шэрагу з такім монстрамі як Аргенціна, Бразілія, Уругвай, Іспанія і г. д.)
Всем смотреть товарняк на Динамо
-
Сережа, на мухобойку можешь сам смотреть. Нормальные люди вчера лицезрели, как братья славяне гнома и ко насиловали)
- SomeKindOfMonster
- Контактная информация:
Да, полная никчемность эта ваша Аргентина. Ну и Месси без Барселоны увы, совсем не космос.
Одно другому не мешало. Второй тайм можно уже было досматривать на фан-зоне на Октябрьской площади )Валерьевич Александр писал(а):Сережа, на мухобойку можешь сам смотреть. Нормальные люди вчера лицезрели, как братья славяне гнома и ко насиловали)
-
ship_by, а ты наведваў гэты агракалізей? Як там нашы футбалісты, без траўм?
Саша соглашусь .но это было уже позжеВалерьевич Александр писал(а):Сережа, на мухобойку можешь сам смотреть. Нормальные люди вчера лицезрели, как братья славяне гнома и ко насиловали)
а товарняк лично мне ИМХО -ПОНРАВИЛСЯ
Ну что, господа. Великая и могучая подтвердила свой статус великой и могучей только в матче с более солидной командой. Очень жаль, что только сейчас