Освещение сделали 1 марта, аккурат перед СКБегущий человек писал(а): ↑04 мар 2019, 17:00На сайте клуба кубковая ответка против Ислочи 14 марта на Камволе стоит на 19 00.
А что там уже есть свет?
Кубок Беларуси
Re: Кубок Беларуси
-
Ну што, Віллюмсан мне спадабаўся. Добра згуляў і гэта пры тым, што ён з камандай толькі пару тыдняў. Ну і гол забіў. Нагадаю, што раней у першай гульні за клуб забівалі таксама Младэнавіч і Іваніч. Добрая прыкмета.
Футбол сёння быў так сабе. Тое ж самае што і з Брэстам, толькі з папраўкай на ўзровень суперніка.
Цікава, як там ідзе праца з пошукам новых футбалістаў. Тыдзень застаўся, а потым палова каманды па зборных раз’едзецца і з кім гэтыя навічкі будуць трэніравацца, калі яны ўвогуле з’явяцца? Можа ўжо надышоў час крыху зніжаць планку футбольных і чалавечых якасцяў і іншых патрабаванняў, а то можна і не знайсці нікога. А тым часам сезон толькі пачаўся, а ў нас ужо мінус Шчарбіцкі, Міліч, Мухамедаў, Дубаіч, Глеб недзе заблукаў. І вось ужо ў запасе нехта Абрамовіч і Мацяш і прывід мінулага сезона стукаецца ў дзверы. А дзе ўжо Патапенка і Нямірка, якія ў Англію ездзілі? Ох і цяжка нам будзе.
Футбол сёння быў так сабе. Тое ж самае што і з Брэстам, толькі з папраўкай на ўзровень суперніка.
Цікава, як там ідзе праца з пошукам новых футбалістаў. Тыдзень застаўся, а потым палова каманды па зборных раз’едзецца і з кім гэтыя навічкі будуць трэніравацца, калі яны ўвогуле з’явяцца? Можа ўжо надышоў час крыху зніжаць планку футбольных і чалавечых якасцяў і іншых патрабаванняў, а то можна і не знайсці нікога. А тым часам сезон толькі пачаўся, а ў нас ужо мінус Шчарбіцкі, Міліч, Мухамедаў, Дубаіч, Глеб недзе заблукаў. І вось ужо ў запасе нехта Абрамовіч і Мацяш і прывід мінулага сезона стукаецца ў дзверы. А дзе ўжо Патапенка і Нямірка, якія ў Англію ездзілі? Ох і цяжка нам будзе.
Судя по тому что сказал Бага после игры то еще и минус Скавыш...
- SomeKindOfMonster
Как сказал после игры Бага, теперь мешают поля и бренд страны. "Фалькао, епт, к нам не поедет" (с).
Это уже факт.Ох і цяжка нам будзе.
3529 человек при такой отличной погоде и бесплатном входе для женщин... Мда, чет не то в Борисове с футболом.
Тоже на наш запас внимание обратил, даже не смогли все доступные слоты заполнить. Но и брать абы кого из российского д2 я бы не стал, лучше уж текущим составом до лета перебиться.
Тоже на наш запас внимание обратил, даже не смогли все доступные слоты заполнить. Но и брать абы кого из российского д2 я бы не стал, лучше уж текущим составом до лета перебиться.
Пока игра в атаке очень слабая, все голы у нас с стандартов. Если будем ждать до лета то не отпустим ли мы в отрыв кого? Да и не точно что там еще кого подпишем. Надо доставать бабло и тратиться на того же Печенина.
- SomeKindOfMonster
Придется даже согласится. До летнего окна полчемпа с лишним уже пройдет. С еврокубками и прочим на старте июля тоже.
еще и финн пропал со всеми...в атаке все слоты были закрыты...начался сезон и уже никого нету
-
SomeKindOfMonster, а чаму гэта эгейн? БАТЭ ўсё яшчэ грэйт)
Ну штош, Бага заўсёды трымаў марку і выказваўся выключна з аптымізмам. А калі ўжо нават ён пачаў казаць пра лета, то справы нашы зусім кепскія.
Што я хачу сказаць. Сёлета першы сезон без КАА, і БАТЭ ва ўсялякім выпадку было б вельмі цяжка. І ў гэты самы момант не тое каб не ўзмацніць склад, а ўвогуле пачынаць сезон з незакрытымі пазіцыямі - гэта ну зусім... Я спрабую падабраць нейкае слова, але пакуль у галаву прыходзіць толькі "правал". Гэта неабавязкова правал у выніках, бо я хз, можа абыдзецца без траўм абаронцаў, Стасы зноў пацягнуць, Віллюм зайграе як бог і г. д., але што гэта будзе правал селекцыі - дакладна.
Карацей кажучы, я пайшоў шукаць паблізу ад дома якую-небудзь кірху ці сінагогу. Хто ведае, туды абанементы можна набыць? Да лета, прынамсі.
А калі і летам не паспеем, тады ўжо ў наступным сезоне)Если до старта чемпионата не успеем, будем стараться воспользоваться этой опцией в летнее трансферное окно.
Ну штош, Бага заўсёды трымаў марку і выказваўся выключна з аптымізмам. А калі ўжо нават ён пачаў казаць пра лета, то справы нашы зусім кепскія.
Што я хачу сказаць. Сёлета першы сезон без КАА, і БАТЭ ва ўсялякім выпадку было б вельмі цяжка. І ў гэты самы момант не тое каб не ўзмацніць склад, а ўвогуле пачынаць сезон з незакрытымі пазіцыямі - гэта ну зусім... Я спрабую падабраць нейкае слова, але пакуль у галаву прыходзіць толькі "правал". Гэта неабавязкова правал у выніках, бо я хз, можа абыдзецца без траўм абаронцаў, Стасы зноў пацягнуць, Віллюм зайграе як бог і г. д., але што гэта будзе правал селекцыі - дакладна.
Карацей кажучы, я пайшоў шукаць паблізу ад дома якую-небудзь кірху ці сінагогу. Хто ведае, туды абанементы можна набыць? Да лета, прынамсі.
В прошлом году практически в это же время на этого же соперника и тоже в кубке не намного больше было:
18.03.2018|17:00 Беларусь. Кубок. БАТЭ - Ислочь 2 : 1 3678
И, кстати, немного оптимизма перед ответным матчем: в четверг будет ровно год
14.03.2018|18:30 Беларусь. Кубок. Ислочь - БАТЭ 1 : 2 580
Сделали они, ага. В 16-30 игра.ship_by писал(а): ↑05 мар 2019, 11:30Освещение сделали 1 марта, аккурат перед СКБегущий человек писал(а): ↑04 мар 2019, 17:00На сайте клуба кубковая ответка против Ислочи 14 марта на Камволе стоит на 19 00.
А что там уже есть свет?
-
Каб без траўм сёння!
А то кожная гульня мінус футбаліст.
А то кожная гульня мінус футбаліст.
-
Что там за дятел комментирует на VOKA? И смех, и слёзы после его комментариев.
пожалуй повторюсь: жалкое зрелище...
-
Гэта pizdiec, сябры мае. Гэта pizdiec.
Все нормально, обычная заслуженная и абсолютно по делу победа соперника!!! Господа, проигрывать тоже нужно уметь... Самое интересное всё впереди.
-
Говорят, меня здесь спрашивали)
Ну как, вам, господа, игра?
Если честно, рассматривал Кубок, как этап подготовки к сезону. Но после первой игры меня очень сильно взволновало мнение, мол, сливаем Кубок в угоду чемпу. С такими мыслями, если не сделаем выводы, угодим еще глубже в жопу)
Ну как, вам, господа, игра?
Если честно, рассматривал Кубок, как этап подготовки к сезону. Но после первой игры меня очень сильно взволновало мнение, мол, сливаем Кубок в угоду чемпу. С такими мыслями, если не сделаем выводы, угодим еще глубже в жопу)
Уж если после этих трех игр опять пол команды уедет в сборную, то я тогда наверное вообще ничего не понимаю в футболе. Поэтому возможно вызов будет не таким массовым как всегда и это тоже несомненный плюс))
-
В чем плюс? В гавняной игре наших сборников и невызов их по этому поводу в сборную?) Да уж, "несомненный плюс")
- У тебя что болит, голова?
- Нет, живот!
- Ну, слава богу, что не голова!
Во-первых это ирония. Во-вторых мы действительно выглядим какими-то расстренерованными что-ли. И сборная прямо счас реально не в тему для нас. Хотя я конечно могу ошибаться. Все таки диванный эксперт...
-
Мяне ўразіла наколькі Іслач лепш гатова. Ва ўсім. Яны былі хутчэй, тэхнічней, дакладней, лепш ведалі куды бегчы і ўвогуле што рабіць.
Нас перайгралі па ўсіх пунктах.
Зараз усё выглядае вельмі кепска. Ніякага прагрэсу ў параўнанні з суперкубкам я не бачу.
А вообще, если смотреть на все происходящее под немного другим углом, то я все-таки принимаю сторону того, что эти суперкубковые - кубковые матчи = предсезонная подготовка.
-
Уберите из состава двух Стасов и Деню Щербицкого и что останется?
Мы уже становимся клиентами Ислочи. 2 поражения и ничья в последних трех играх.
Это как сказать. В сборной могут и лучше их потренировать.
Нет слов .... А ведь мы уже мимо двух из трех трофеев.