Трансферы
Re: Трансферы
Блін, ну ок, я таксама тады буду хвалявацца.
Угаварыў! ))
Угаварыў! ))
-
Ну вось прайшла навіна пра тое, што нашы ўсходнія браты, уся гэтая чудзь і весь, больш не будзе лічыцца легіянерамі ў нас. Ну і наадварот, адпаведна.
Я лічу гэта памылкай і нават не таму, што ўвогуле накірунак на збліжэнне з мордарам - гэта шлях у бездань. Зараз камандам у нашым чэмпіянаце будзе цяжэй утрымліваць лідэраў, ну і спакуса набраць замест сваіх футбалістаў пратэрмінаваных расіян будзе дужа моцнай. Што мы ўжо і бачым на прыкладзе асабліва неразборлівых клубаў накшталт ФК ім. Талкочова - адразу 3 расіяніна падпісаны імгненна, калі я не памыляюся. А хутка будзе не 3, а 33.
Можа я і памыляюся і спрацуюць нейкія невядомыя мне механізмы з-за якіх яны не паедуць да нас, а нашы - да іх, але навіны сумныя.
Я лічу гэта памылкай і нават не таму, што ўвогуле накірунак на збліжэнне з мордарам - гэта шлях у бездань. Зараз камандам у нашым чэмпіянаце будзе цяжэй утрымліваць лідэраў, ну і спакуса набраць замест сваіх футбалістаў пратэрмінаваных расіян будзе дужа моцнай. Што мы ўжо і бачым на прыкладзе асабліва неразборлівых клубаў накшталт ФК ім. Талкочова - адразу 3 расіяніна падпісаны імгненна, калі я не памыляюся. А хутка будзе не 3, а 33.
Можа я і памыляюся і спрацуюць нейкія невядомыя мне механізмы з-за якіх яны не паедуць да нас, а нашы - да іх, але навіны сумныя.
- SomeKindOfMonster
А откуда дровишки? Может, хоть не дадут 600 млн на погашение долга и подвинтят гайки одному хоккеисту и мы опять разругаемся с разводом по своим окопам отдельным, где кто-то гнил давным дауно.
-
На маю думку, "можа быць" = "будзе".Российские футболисты перестанут считаться легионерами в чемпионате Беларуси уже с сезона-2019. Такое решение может быть принято на заседании Исполкома БФФ 11 марта.
Читать полностью: https://www.pressball.by/news/football/320205
Если верить transfermarkt.de, то трансфер Виллюма клубу обошёлся в 250 тысяч евро.
на просмотре россиянин защитник с очень интересной карьерой
-
Ой, ну ўсё, пачалося.
- SomeKindOfMonster
Превед всем второсортным пацанам из Расии, братья, ат душы!!!
Считаю, надо АГЛ освободить из темницы Коко&Мама. И к нам.
Считаю, надо АГЛ освободить из темницы Коко&Мама. И к нам.
Насчет этой парочки, я был бы не против увидеть их у нас. Только не с теми зарплатами. что они имеют, конечно же)
а вообще что-то в этом году наша трансферная политика выглядит так: копаемся в горе секондхенда в надежде найти бриллиант. Хотя, впрочем, как всегда. Как говорил АВЕ: сезон покажет
-
Вось цікава чаму. Чаму ты гатовы дараваць ім усе іх "прыгоды", але не зарплату? Хіба ты яе са сваёй кішэні збіраешся плаціць? Няхай ужо прыходзяць да нас цалкам, з усімі сваімі добрымі і кепскімі якасцямі. Можна нават будзе пабіцца з імі пасля гульні. Ты ж не супраць?
Проста дзіўна, чым толькі не гатовыя ахвяраваць людзі, калі гэта будзе выгадна па грошах.
Але на наша шчасце:
Если и усиливаться, то только квалифицированными исполнителями, которые придутся ко двору, причем как по игровым, так и по человеческим качествам.
просто я не люблю показательных процессов. До конца не известно что там было. Не собираюсь никого обелять, но думаю, все же, что очень гипертрофирована история. показательная казнь миллионеров, то что надо массе. Я думаю, что солидный штраф бы устроил все стороны конфликта. Мэйби и пьяные и т.д. Пьяного попавшего в ДТП Видаля продали в Баварию из юве. Вот и вся история, никто никого посадил
- SomeKindOfMonster
FANAPS, это и был твой инсайд? Может, там какой плеймейкер стучится в двери? Пиши уже, ладно.
-
Леваногі абаронца ўніверсал - гэта тое што трэба. Але як бы цяжка ўявіць, чым можа дапамагчы БАТЭ ў вырашэнні задач золата чэмпіянату і групы еўракубкаў гулец, які не пацягнуў узровень Урала і не зацікавіў у расійскай вышцы нікога больш
Ходжаниязов для ротация сгодится, все же играл в ФНЛ и довольно часто. И как Филипович тоже чемпион Европы =) Но вот где наша замена Иваничу, пока не видно. Пока есть Глеб не страшно, но ведь и ему нужен сменщик.
Я тоже конечно уважаю Глеба и вся фигня...но давайте серьезно...в чемпе от него толку ноль целых ноль десятых...сколько у него голевых пасов за последние годы в БАТЭ? про голы я даже не спрашиваю...ведь Иванич был именно тем, кто мог практически в одиночку дать результат..
вспоминаю прошлый год и те же игры на кубок с Ислочью....во втором домашнем матче именно Иванич решил исход встречи...
А сейчас у нас -1 такой игрок в составе
Драгун будет +1 игроком. Опорную зону отдать Баге и Симовичу/Яблонскому, а Стаса поднять на место Иванича. Да, потеряем опорника 80lvl, но появится умеющий отдать пас и завершить как минимум 70lvl и это намного лучше Березкина 50lvl.disorder писал(а): ↑07 мар 2019, 09:54Я тоже конечно уважаю Глеба и вся фигня...но давайте серьезно...в чемпе от него толку ноль целых ноль десятых...сколько у него голевых пасов за последние годы в БАТЭ? про голы я даже не спрашиваю...ведь Иванич был именно тем, кто мог практически в одиночку дать результат..
вспоминаю прошлый год и те же игры на кубок с Ислочью....во втором домашнем матче именно Иванич решил исход встречи...
А сейчас у нас -1 такой игрок в составе
-
А чем мог помочь худший защитник чемпионата из Нафтана? А оно во как пошло)Грязный Гарри писал(а): ↑06 мар 2019, 21:44Леваногі абаронца ўніверсал - гэта тое што трэба. Але як бы цяжка ўявіць, чым можа дапамагчы БАТЭ ў вырашэнні задач золата чэмпіянату і групы еўракубкаў гулец, які не пацягнуў узровень Урала і не зацікавіў у расійскай вышцы нікога больш
Ну что ждём чемпиона Европы у нас? ))
Это кого, если не секрет?)
-
У апошніх сезонах гуляў ён мала, а вось клубаў змяніў многа.
Але калі пра гэта забыць, то ён - тое што нада. Універсальны абаронца, які можа згуляць у цэнтры і злева (па трансфермаркту), ды яшчэ і легам не будзе лічыцца.
Ну паглядзім, як там далей будзе, лепш ён, чым нікога.
Але калі пра гэта забыць, то ён - тое што нада. Універсальны абаронца, які можа згуляць у цэнтры і злева (па трансфермаркту), ды яшчэ і легам не будзе лічыцца.
Ну паглядзім, як там далей будзе, лепш ён, чым нікога.
- SomeKindOfMonster
Придется теперь руководствоваться простой логикой: если игрок пришел в команду, то может как заиграть, так и нет. Если никто не пришел, то и пытаться некому.
Хлопцы, ў нас на адну пазіцыю будзе 2 чэмпіёна Еўропы!
Не ведаю ці здолее расіянін загуляць у нас, але гучыць салідна ))
Не ведаю ці здолее расіянін загуляць у нас, але гучыць салідна ))