Трансферы
-
Re: Трансферы
FANAPS, я вельмі сумняваюся, што знойдзецца шмат жадаючых заплаціць за гэтых футбалістаў грошы.
Мінус Рыас, Сімавіч і, хутчэй за ўсё, Чэрнік. Павінен сказаць, што пакуль ўсё лагічна і асабіста для мяне зразумела.
Мінус Рыас, Сімавіч і, хутчэй за ўсё, Чэрнік. Павінен сказаць, што пакуль ўсё лагічна і асабіста для мяне зразумела.
-
Ну вось яшчэ адзін трансфер са знакам "мінус". І зноў з большага ніякіх пытанняў.
Если еще за Яссе хоть и какие то деньги выручить удалось, то вобщем то нормально.
Как по мне так однозначно потеря. Все же самый молодой из форвардов плюс не считался бы легионером, да и на ЧЕ мог бы серьезно поднять себе ценник. Жаль что мало практики парню давали. Проблемы с нападением у нас очень существенные Милич не забивной да и не центральный, Дубаич хрустальный а про Сороку я и вовсе промолчу. Так что нужен сильный форвард, из местных только Янсане и Шкурин, но за них бабла надо норм отвалить. Так что ждем из за придел синеокой кого.
Господи, Туоминен - потеря?! Не считался бы легионером?!
У него контракт был до 31 декабря, никаких денег.
У него контракт был до 31 декабря, никаких денег.
-
Ай ну насамрэч, якая там страта. Туомінен не здолеў зайграць пры 3х розных галоўных трэнерах.
Я ўпэўнены, што ён добры хлопец, але дзякуй і да пабачэння.
Я ўпэўнены, што ён добры хлопец, але дзякуй і да пабачэння.
Ну это не информация, а мой личный вывод, основанный на позавчерашних данных с трансфермаркт. Дата окончания контракта была 31.12.2019, сегодня, смотрю уже поменяли.
А по деньгам - сомневаюсь, что середняк чемпионата Швеции раскошелился на игрока, который за 3 сезона сыграл хорошо если 20 игр.
- Vic_McFrost
Я думаю, что Яссе и сам не горел желанием продлевать свой контракт после лета 20-го, поэтому его продажа сейчас видится лично мне правильной. Но только поэтому.
Яссе - удачи!
Яссе - удачи!
-
Да пабачэння, Алексей Анатольевіч. Дзякуй за ўсё.
Ну вось і скончылася эпоха. Апошні галоўны трэнер, якога прызначаў сам КАА, а ён крыху разбіраўся ў людзях.
Што будзе зараз? Які лёс чакае БАТЭ? Я да апошняга спадзяюся, што знойдуць трэнера, досвед і талент якога адпавядаюць задачам, якія стаяць перад клубам.
Ну вось і скончылася эпоха. Апошні галоўны трэнер, якога прызначаў сам КАА, а ён крыху разбіраўся ў людзях.
Што будзе зараз? Які лёс чакае БАТЭ? Я да апошняга спадзяюся, што знойдуць трэнера, досвед і талент якога адпавядаюць задачам, якія стаяць перад клубам.
Ну, што ж, як ёсць, так ёсць.
Пабачым, як будзе далей.
АА - вялiкi дзякуй за "лепей за секс" ды за iншыя перамогi.
Пабачым, як будзе далей.
АА - вялiкi дзякуй за "лепей за секс" ды за iншыя перамогi.
Только не Альшевского !!!
-
Решение одобряю. Штаб должен набрать исключительно Альшевский. Да ещё, репертуар музыки поменять не мешало бы.
Желательно поблагодарить Молоша, Риоса, Багу-мл., ...
Успехов на трансферном рынке!
Желательно поблагодарить Молоша, Риоса, Багу-мл., ...
Успехов на трансферном рынке!
kuzbass-63
Если назначать из своих то тут только Лисовский. У него опыта куда побольше будет чем у Альшевского. Он и дубль возглавля, тренером был в основе и даже в Сморгони главным ( правда там результата не добиться было даже Мауриньо). В этом году состав у дубля нашего был в разы сильнее чем у других, так что победа тут вполне ожидаема была. Ну а Альшевский сыроват, ему как минимум пару сезонов надо старшим походить. И если ставить его главным то в главной оставлять Лисовского старшим, и возвращать Чумаченко или Невинского в штаб если они конечно захотят. А дубль отдать Деду. Ну а если Альшевский придет с своим штабом то мой прогноз на сезон будет не очень хорошим. Тут даже мега трансферы не помогут.
Так что Альшевский и старый тренерский штаб максимум второе место, с новый тренерским штабом - максимум третье. (Это если Зайцев на Динамо не забьет). Увы но пока так
Если назначать из своих то тут только Лисовский. У него опыта куда побольше будет чем у Альшевского. Он и дубль возглавля, тренером был в основе и даже в Сморгони главным ( правда там результата не добиться было даже Мауриньо). В этом году состав у дубля нашего был в разы сильнее чем у других, так что победа тут вполне ожидаема была. Ну а Альшевский сыроват, ему как минимум пару сезонов надо старшим походить. И если ставить его главным то в главной оставлять Лисовского старшим, и возвращать Чумаченко или Невинского в штаб если они конечно захотят. А дубль отдать Деду. Ну а если Альшевский придет с своим штабом то мой прогноз на сезон будет не очень хорошим. Тут даже мега трансферы не помогут.
Так что Альшевский и старый тренерский штаб максимум второе место, с новый тренерским штабом - максимум третье. (Это если Зайцев на Динамо не забьет). Увы но пока так

-
У Шахты новы трэнер і новая каманда. У Брэста новы трэнер і мінус Хабленка, Г-р, Няхайчык і Зайцаў, які закаханы ў Рух. Усё выглядае так, што пакідай Багу, узмацняй літаральна 2-3 пазіцыі і, пакуль канкурэнты займаюцца будаўніцтвам, набірай свае 75% ачкоў і вяртай чэмпіёнства. Але ад гэтай канкурэнтнай перавагі вырашылі адмовіцца і зараз мы будзем назіраць, хто з новых галоўных трэнераў лепш валодае сваёй справай. На маю думку мы тут выглядаем не лідэрамі, мякка кажучы. Паглядзім, у любым выпадку будзе цікава.
Што яшчэ хачу адзначыць. Калі я не памыляюся, менавіта Бага адказваў за фізічную падрыхтоўку ў штабе Ермаковіча. Не ведаю, хто непасрэдна адказваў за гэты аспект, калі Бага стаў галоўным, але размінкай кіраваў Молаш. Зараз у нас няма ні аднаго, ні другога. Можа ўжо фізрука якога знойдуць?
Што яшчэ хачу адзначыць. Калі я не памыляюся, менавіта Бага адказваў за фізічную падрыхтоўку ў штабе Ермаковіча. Не ведаю, хто непасрэдна адказваў за гэты аспект, калі Бага стаў галоўным, але размінкай кіраваў Молаш. Зараз у нас няма ні аднаго, ні другога. Можа ўжо фізрука якога знойдуць?
- Vic_McFrost
Добро пожаловать домой, Паша! Надеюсь, что только не на побывку...
-
Убралі Рыаса, узялі Няхайчыка. "Сенатары" наносяць зваротны ўдар)
Гэта адно з двух падпісанняў пра якія казаў АКП?
Гэта адно з двух падпісанняў пра якія казаў АКП?
Я гэтакім разменам цалкам задаволены 

-
По причине отсутствия чемпионского титула Сенат автоматически расформировался) Мне кажется, парням есть что доказывать.Verlor Bel писал(а): ↑05 янв 2020, 00:14Убралі Рыаса, узялі Няхайчыка. "Сенатары" наносяць зваротны ўдар)
-
Random Point, сенатары ёсць, а сената няма? Здаецца мне іх так лёгка не возьмеш)
Цікава, ху із пан Лука Евтавіч. І навошта ён нам.
Яшчэ цікава, што за ФК Важдавац, дзе ён на палову стаўкі працаваў, гуляе наш стары знаёмы - Неманья Нікаліч.
Супадзенне?)
Цікава, ху із пан Лука Евтавіч. І навошта ён нам.
Яшчэ цікава, што за ФК Важдавац, дзе ён на палову стаўкі працаваў, гуляе наш стары знаёмы - Неманья Нікаліч.
Супадзенне?)
Я вось таксама не разумею, навошта ў клубе патрэбны трэнер-аналітык.Цікава, ху із пан Лука Евтавіч. І навошта ён нам.
Панабіраюцца гэта гэтых заходніх навамодных тэндынцыі...
Думаеш, не? У нас жа тых сербаў было ўсяго толькі пару чалавек, гэта не можа быць супадзеннем, так?)Яшчэ цікава, што за ФК Важдавац, дзе ён на палову стаўкі працаваў, гуляе наш стары знаёмы - Неманья Нікаліч.
Супадзенне?)
-
Я не пытаўся навошта нам трэнер-аналітык, я пытаўся навошта нам Лука Евтавіч. Ёсць тонкая розніца)
Я яшчэ не прыдумаў хто тут здрадзіў і як, але тое што здрада ёсць - упэўнены на 100%!)
Ок, з адным пытанне зарабраліся, рушым далей.Verlor Bel писал(а): ↑08 янв 2020, 20:34Я не пытаўся навошта нам трэнер-аналітык, я пытаўся навошта нам Лука Евтавіч. Ёсць тонкая розніца)
Хто павінен быць трэнерам-аналітыка замест Еўтавіча?
Мяркуючы па твайму паведамленню, ты нічога не ведаеш пра Луку, значыць у цябе ёсць іншая больш цікавая кандытатуру на гэты пост.
Так, я ўжо зразумеў, што калі б аналітык перайшоў з Чукарычкаў, то тут быў бы замешаны Астоіч, а калі б з Пралетара, то Рушэвіч. ОкVerlor Bel писал(а): ↑08 янв 2020, 20:34Я яшчэ не прыдумаў хто тут здрадзіў і як, але тое што здрада ёсць - упэўнены на 100%!)