На пример я на работе одному из болельщиков, который элементарно в субботу работал, в течении двух дней рассказал о чем шел разговор.SomeKindOfMonster писал(а):Ребята, ну что вы под эту крышку унитаза - в коморку некого Рино - суетесь и сюда это все выносите ?Мало сцыкливых собачонок, которые вертятся возле нашего клуба? Да их тысячи.
Сам пересказывал 2м форумчанам содержание встречи, так вот, оказалось, сделать это было непросто. Ибо первые 3.5 часа разговор шел в таком широком русле - сразу и обо всем, что и не припомнишь всех деталей. Проще отвечать на конкретные вопросы.
Про Дмитраницу - Капский лишь сказал, что он в клубе не по блату, остальное загадкаЭту тему он затронул сам. Прямого вопроса на этот счет у болельщиков не было.
Мероприятия с участием ФК БАТЭ
-
Re: Мероприятия с участием ФК БАТЭ
ребята ну зачем здесь разводить срач. у каждого же своё мнение в том числе и у меня
ну что Вы прицепились к человеку. у каждого могут быть свои причины отсутствия-присутствия
поймите я никого не защищаю . но что такое наезд знаю не по наслышке
не ужели ни о чём другом писать нельзя
ну что Вы прицепились к человеку. у каждого могут быть свои причины отсутствия-присутствия
поймите я никого не защищаю . но что такое наезд знаю не по наслышке
не ужели ни о чём другом писать нельзя
А я вот хочу сказать ещё раз отдельное спасибо Виктору за вчерашнюю возможность посетить матч. Море эмоций, да еще и майка на халяву. Кругом профит. Спасибо.
Няма за што
А майка не на халяву, а плата за рэкламную пляцоўку ў вас на спіне ))

-
О, так учитывая, что я надел ее под куртку, то халявная)viktar писал(а):Няма за што![]()
Кстати про майки раз уж зашел разговор - супруга работает в Марк Формэль ( брэнд одежды такой) так вот они выпустили весьма годные майки, байки, трико с лого и всякой лабудой про динамо минск. Что самое прикольное, так это то что данные майки-байки весьма активно раскупаются в Борисове. А самое прикольное что часть сделана на маленьких ребят - как раз 6-8 лет.... на физкультуру что б покупали. И покупают ведь.viktar писал(а):Няма за што![]()
-
Глядя на работу Бережкова в АБФФ сразу приходит мысль, что именно такого специалиста не хватает нашему клубу.
- SomeKindOfMonster
Без глобальных выводов, просто действительно приятно наблюдать эту "движуху" вокруг сборной.
http://by.tribuna.com/tribuna/blogs/abf ... 51093.html
Вот просмотр выездного матча замутили. Казалось бы, банальный ход, но реализация стоящая - по задумке. Схожу, оценю по факту
http://by.tribuna.com/tribuna/blogs/abf ... 51093.html
Вот просмотр выездного матча замутили. Казалось бы, банальный ход, но реализация стоящая - по задумке. Схожу, оценю по факту

Андрей вот и я давно за это бьюсь с менеджментом . ну ребята простая истина -ФУТБОЛ ДЛЯ НАРОДА
а Петрович МОЛОДЦА, соскучился по работе
АБФФ благодаря Владимиру Петровичу на ПРАВИЛЬНОМ пути ; нет ХЛЕБА-дайте ЗРЕЛИЩ по нормальной цене , а наш менеджмент СПИТ
АБФФ благодаря Владимиру Петровичу на ПРАВИЛЬНОМ пути ; нет ХЛЕБА-дайте ЗРЕЛИЩ по нормальной цене , а наш менеджмент СПИТ
-
Наш менеджмент деньги получает, а не зарабатывает. А получать и зарабатывать - это вообще-то не одно и то же. Ты-же на встрече сказал одному офисному, что ОН не выполнял свои прямые обязанности.intersum писал(а):Андрей вот и я давно за это бьюсь с менеджментом . ну ребята простая истина -ФУТБОЛ ДЛЯ НАРОДА
ну не могу я за ними бегать . а ты правильно заметил , что получать и зарабатывать-это ни одно и тоже
Угу, "офисный" - гэта быў я. Сяргея чамусьці не зацікавіла, якія абавязкі я выконваў у той час, калі ён жадаў мяне бачыць каля сябе. А я перадаваў квіткі тым людзям, якія іх замовілі, але не здолелі забраць загадзя. Улічваючы, што паліцыя перакрыла ўсе падыходы да арэны, набегаў я вакол стадыёна не адзін кіламетр. А там яшчэ і корак на прылягаючых вуліцах утварыўся... Але не кідаць жа людзей, якія прыехалі падтрымаць БАТЭ ў іншую краіну. І такая сітуацыя, нажаль, даволі частая на нашых еўравыездах. Для прыкладу, калі мы гулялі ў Лілі, на стадыён патрапіў толькі ў перапынку матча (вырашаў пытанні па квіткіх для заўзятараў, якія спазніліся, едучы з Германіі). Дык вось, зайшоў я на трыбуны і ледзь не ашалеў, калі ўбачыў на табло 3:0 на нашу карысць... Да Ромы была Барселона, і там мне прыйшлося ўвогуле стаць сапраўдным касірам, бо каталонцы адмовілася прадстаўляць свайго супрацоўніка для рэалізацыі квіткоў праз касу нашым заўзятарам. Маўляў, такія вось у іх правілы і законы. Такім чынам, першы раз у жыцці выступіў у такой ролі (а мне сапраўды прыйшлося сесці ў касу), і адразу на 11+ тысяч еўра "нагандляваў". Гэтыя некалькі гадзіны "гандлю" каштавалі мне, я думаю, мінімум некалькіх месяцаў майго жыцця. І на стадыёне я апынуўся таксама толькі ў перапынку матча. Каля заўзятараў у гэты час быў Андрэй Вашкевіч, але і ў яго не заўсёды ёсць такая магчымасць. А былі гульні, як з Вікторыяй у Празе, напрыклад, калі я ўвогуле на трыбуне быў можа 5-10 хвілін матча.
Гэта не апраўданне, бо калі ёсць незадаволеныя, значыць нешта сапраўды было не так, як мае быць. Проста канстатую факты. Прабачце мяне за касякі. І ведаеш што, Сяргей? Гэта ніякім чынам не паўплывае на тое, колькі я зараб..., прабачце, атрымліваю, але на парадак часцей мяне людзі дзякавалі за тое, што я дапамагаў ім вырашыць іх пытанні і праблемы. Так, гэта была мая праца, але і да яе можна ставіцца па-рознаму. Мне за яе не сорамна. Гэта маё і застанецца са мной і тады, калі я ўжо не буду працаваць у клубе і ізноў стану простым заўзятарам. Усе гэтыя людзі (сотні? тысячы?
), з якімі мне пашчасціла пасупрацоўнічаць за гэтыя 7 год.
Выбачайце за шматлітар. Нешта накаціла пад вечар
Гэта не апраўданне, бо калі ёсць незадаволеныя, значыць нешта сапраўды было не так, як мае быць. Проста канстатую факты. Прабачце мяне за касякі. І ведаеш што, Сяргей? Гэта ніякім чынам не паўплывае на тое, колькі я зараб..., прабачце, атрымліваю, але на парадак часцей мяне людзі дзякавалі за тое, што я дапамагаў ім вырашыць іх пытанні і праблемы. Так, гэта была мая праца, але і да яе можна ставіцца па-рознаму. Мне за яе не сорамна. Гэта маё і застанецца са мной і тады, калі я ўжо не буду працаваць у клубе і ізноў стану простым заўзятарам. Усе гэтыя людзі (сотні? тысячы?

-
Честно говоря, до сих пор не понимаю, чего Сергей доколебался до Вити из-за этой Ромы. Вроде, все кто хотел попали на сектор. Какие могут быть вопросы по этому поводу?
Похожая ситуация была в Эйндховене, когда Динамо Москва играла с ПСВ на следующий день после нашей игры с Бильбао. Там тоже на кассе сидел сотрудник московского клубаviktar писал(а):Угу, "офисный" - гэта быў я. Сяргея чамусьці не зацікавіла, якія абавязкі я выконваў у той час, калі ён жадаў мяне бачыць каля сябе. А я перадаваў квіткі тым людзям, якія іх замовілі, але не здолелі забраць загадзя. Улічваючы, што паліцыя перакрыла ўсе падыходы да арэны, набегаў я вакол стадыёна не адзін кіламетр. А там яшчэ і корак на прылягаючых вуліцах утварыўся... Але не кідаць жа людзей, якія прыехалі падтрымаць БАТЭ ў іншую краіну. І такая сітуацыя, нажаль, даволі частая на нашых еўравыездах. Для прыкладу, калі мы гулялі ў Лілі, на стадыён патрапіў толькі ў перапынку матча (вырашаў пытанні па квіткіх для заўзятараў, якія спазніліся, едучы з Германіі). Дык вось, зайшоў я на трыбуны і ледзь не ашалеў, калі ўбачыў на табло 3:0 на нашу карысць... Да Ромы была Барселона, і там мне прыйшлося ўвогуле стаць сапраўдным касірам, бо каталонцы адмовілася прадстаўляць свайго супрацоўніка для рэалізацыі квіткоў праз касу нашым заўзятарам. Маўляў, такія вось у іх правілы і законы. Такім чынам, першы раз у жыцці выступіў у такой ролі (а мне сапраўды прыйшлося сесці ў касу), і адразу на 11+ тысяч еўра "нагандляваў". Гэтыя некалькі гадзіны "гандлю" каштавалі мне, я думаю, мінімум некалькіх месяцаў майго жыцця. І на стадыёне я апынуўся таксама толькі ў перапынку матча. Каля заўзятараў у гэты час быў Андрэй Вашкевіч, але і ў яго не заўсёды ёсць такая магчымасць. А былі гульні, як з Вікторыяй у Празе, напрыклад, калі я ўвогуле на трыбуне быў можа 5-10 хвілін матча.
Гэта не апраўданне, бо калі ёсць незадаволеныя, значыць нешта сапраўды было не так, як мае быць. Проста канстатую факты. Прабачце мяне за касякі. І ведаеш што, Сяргей? Гэта ніякім чынам не паўплывае на тое, колькі я зараб..., прабачце, атрымліваю, але на парадак часцей мяне людзі дзякавалі за тое, што я дапамагаў ім вырашыць іх пытанні і праблемы. Так, гэта была мая праца, але і да яе можна ставіцца па-рознаму. Мне за яе не сорамна. Гэта маё і застанецца са мной і тады, калі я ўжо не буду працаваць у клубе і ізноў стану простым заўзятарам. Усе гэтыя людзі (сотні? тысячы?), з якімі мне пашчасціла пасупрацоўнічаць за гэтыя 7 год.
Витя ну ты умный человек
задам тебе простой вопрос; вход на гостевой сектор в Риме для всех болельщиков ФК БАТЭ был один?
даже нас с Курва норд отправили туда
вот там ты и должен был быть . это повторю ещё раз твоя РАБОТА . а у людей там были проблемы
Виктор просто чаще хотелось бы тебя видеть на выезде на проходе , а за тем на секторе . РЕШАЛОВО ты наше
УДАЧИ
задам тебе простой вопрос; вход на гостевой сектор в Риме для всех болельщиков ФК БАТЭ был один?
вот там ты и должен был быть . это повторю ещё раз твоя РАБОТА . а у людей там были проблемы
Виктор просто чаще хотелось бы тебя видеть на выезде на проходе , а за тем на секторе . РЕШАЛОВО ты наше
УДАЧИ
Мне здавалася калісьці, што і ты не дурань. Я для каго ўсё напісаў? У людзей на руках не было квіткоў, яны нават да ўвахода на трыбуну (Курву) не маглі падыйсці, бо перакрылі ўваходы ў парк вакол Алімпіка. Плюс некалькі чалавек спазнялася з-за корку, які ўтварыўся на вуліцах ля стадыёна. Арыентавацца прыходзілася на нейкім шпілям/стэлам, якія былі бачныя з розных бакоў.
І чарговы раз паўтараю, не табе вырашаць, ДЗЕ я павінен быць і ШТО я павінен рабіць. Скардзіцца, канешне, можаш - гэта тваё неад'ёмнае права. З канкрэтнымі фактамі: якія/калі/у каго былі/ёсць/будуць праблемы. Безумоўна, калі там ёсць рацыянальнае зерне, усе скаргі будуць прымацца да ўвагі клубам, каб у будучыні гэтых пытанняў не паўставала.
А так, ва ЎСІХ заўзятараў, якія набываюць квіткі пра клуб, ёсць мой нумар тэлефона. Можна і папрасіць дапамогі, і пажаліцца. Пад час і пасля матча ў Рыме ніякіх скаргаў я не пачуў. Акрамя тваіх. Быццам у некага там былі нейкія праблемы. Здаецца мне, табе проста хацелася пакрасавацца, маўляў, вось глядзі, я набыў таннейшыя квіткі і здолеў прайсці на гасцявы. Але мне гэта нецікава.
І чарговы раз паўтараю, не табе вырашаць, ДЗЕ я павінен быць і ШТО я павінен рабіць. Скардзіцца, канешне, можаш - гэта тваё неад'ёмнае права. З канкрэтнымі фактамі: якія/калі/у каго былі/ёсць/будуць праблемы. Безумоўна, калі там ёсць рацыянальнае зерне, усе скаргі будуць прымацца да ўвагі клубам, каб у будучыні гэтых пытанняў не паўставала.
А так, ва ЎСІХ заўзятараў, якія набываюць квіткі пра клуб, ёсць мой нумар тэлефона. Можна і папрасіць дапамогі, і пажаліцца. Пад час і пасля матча ў Рыме ніякіх скаргаў я не пачуў. Акрамя тваіх. Быццам у некага там былі нейкія праблемы. Здаецца мне, табе проста хацелася пакрасавацца, маўляў, вось глядзі, я набыў таннейшыя квіткі і здолеў прайсці на гасцявы. Але мне гэта нецікава.
-
Витя, начались ли какие движения по линии маркетинга по результатам встречи? Допустим по гимну. Услышим ли мы гимн БАТЭ в новом сезоне?
- SomeKindOfMonster
Cергей, ну не неси ты чушь. Все, кто купил билеты на сектор, все попали. Более того, их еще забрали в Борисове. И вообще, ни разу не припомню, чтобы были какие-то косяки на евровыездах с билетами и проходом на сектор у беларусов (поляков не пускали пару раз, обидно вышло, да).intersum писал(а):Витя ну ты умный человек
УДАЧИ
А если вы захотели сэкономить, ну это ваше право и ваши проблемы потом.
Если я в чём то НЕ ПРАВ , то ИЗВИНИТЕ
но удовлетворён тем , что эта тема затронула душу и надеюсь это улучшит работу товарищей
а косяки были и будут. а присутствие представителя клуба на проходе и на трибуне я считаю должно быть ОБЯЗАТЕЛЬНО
это моё ИМХО
просто иногда надо не забывать напоминать , что проход на стадион по ДОКУМЕНТАМ
а у меня как ты знаешь ПРОБЛЕМ никогда нет. они все решаемы
но удовлетворён тем , что эта тема затронула душу и надеюсь это улучшит работу товарищей
а косяки были и будут. а присутствие представителя клуба на проходе и на трибуне я считаю должно быть ОБЯЗАТЕЛЬНО
это моё ИМХО
просто иногда надо не забывать напоминать , что проход на стадион по ДОКУМЕНТАМ
а у меня как ты знаешь ПРОБЛЕМ никогда нет. они все решаемы
- SomeKindOfMonster
В идеале - да, должен быть сотрудник. Потому что бывает всякое. В этот раз всякое - "опоздуны", которым нужно носить билеты по Риму.
Если по сути темы, то присоединюсь к вопросу Валерича - будет какая "движуха" ?
Невыход в ЕК не повод покрываться пылью и тиной.
Если по сути темы, то присоединюсь к вопросу Валерича - будет какая "движуха" ?

да и СПАСИБО тебе Виктор за нормальный, открытый разговор. ведь в споре и рождается истина
вот и встреча не зря прошла , а прислушиваться к мнению болельщиков это одна из сторон твоей работы
и пжл прошу не обижайся
да и заметь , что эту тему здесь не я затронул , а взрослый мужик КУЗБАСС , думаю ты его знаешь
лучше давай ВМЕСТЕ улучшать работу с болельщиками
вот и встреча не зря прошла , а прислушиваться к мнению болельщиков это одна из сторон твоей работы
и пжл прошу не обижайся
да и заметь , что эту тему здесь не я затронул , а взрослый мужик КУЗБАСС , думаю ты его знаешь
лучше давай ВМЕСТЕ улучшать работу с болельщиками
Спадзяюся, што пачуемУслышим ли мы гимн БАТЭ в новом сезоне?

Ну вось на заўтрашні матч запланавана пэўная колькасць актывацый (конкурсы, кіккер, аўтограф-сесія Глеба, раздача сцяжкоў і інш).будет какая "движуха" ?
Вельмі шкада, што пакуль не атрымалася дамовіцца з ДАІ наконт аўтапрабега. Была ідэя арганізаваць перад матчам з Нёманам такі масавы праезд аўто заўзятараў, упрыгожаных аўта-сцяжкамі, ж-с шарыкамі і вялікім сцягамі, ад Кароны праз увесь горад на Барысаў-Арэну. На мой погляд, гэта магло быць (і, упэўнены, будзе!) цікава і "аўтамабілістам", і тым мінакам, якія назіралі б за гэтым яркім і прыгожым жоўта-сінім картэжам. Але кіраўніцтва аўтаінспекцыі захвалявалася наконт таго, што ўтворацца "коркі" на Гагарына, і прапанавала праехаць на Арэну ад новага мікрараёна (па "генералцы"). Але які сэнс ехаць, фактычна, праз лес? Заўтра дакладна не, але ў самы бліжэйшы час, спадзяюся, ідэю рэалізуем. У каго ёсць неякія прапановы наконт гэтага мерапрыемства - калі ласка пішыце. Можна ў асабістую. Ці тэлефануйце.
Хорошая идея, сам бы поучаствовал. Только вот какие пробки можно собрать на Гагарина в субботу вечером?)
Если договориться когда-нибудь получится, то участие в пробеге будет по спискам, как это обычно бывает в Борисове?
Если договориться когда-нибудь получится, то участие в пробеге будет по спискам, как это обычно бывает в Борисове?
наверное можно и сюда: http://by.tribuna.com/tribuna/blogs/adm ... 52036.html
-
Директор департамента маркетинга и
коммуникации АБФФ Владимир Бережков в
эфире радиостанции «Радиус ФМ» рассказал о том, как связана его жизнь с БАТЭ, а также
поведал о том, какие клубы высшей лиги ему
симпатичны.
– За какой футбольный клуб болеете в Беларуси и какой вообще любимый клуб? –
Сначала суверенитета любимым клубом был
БАТЭ. БАТЭ поднимался из коллективов
физкультуры, из низших лиг. Сейчас вышел на лидирующий уровень. Это была великолепная история, которая продолжается. Эта история клуба, история, в которой я рос. В это время проходило становление моя газета «Прессбол».
В это время были многие другие эпизоды,
которые важны для меня в жизни. БАТЭ – это
моя история.