Спасибо!vtl писал(а):Вiдэазапiс даступны тут: https://m.youtube.com/watch?v=_2boQBpqs-IAlexPro писал(а):Кто видел игру в видео формате, поделитесь наблюдениями, соображениями. Обусловлена ли замена Мане только его 100 килограмми или по игре что-то порол?
А чаму 1/8 фiналу ЛЕ не улiчваеце?Verlor Bel писал(а):Збор на Турэччыне, калі верыць Прэсболу, будзе адзіным і згуляюць там 3 матча. Праз тыдзень матч з Арсеналам, яшчэ праз тыдзень - зноў англасаксы. Потым, праз 10 дзён, суперкубак. Калі ўсё гэта падлічыць, атрымаецца 6 таварыскіх гульняў.
Калі я не памыляюся, з 2006 г. так мала БАТЭ не гуляў у міжсезонне. Я не помню ўжо колькі разоў былі на зборах у 2011 і 2013 гг., але таварнякоў было 9 і 15 адпаведна. І гэта без уліку матчаў з ПСЖ, Фенербахчэ і за суперкубак!
Баге прыйдзецца вырашаць вельмі складаныя задачы, пажадаем яму ўдачы ў гэтым.
Я, кстати, вообще не помню когда последний раз так поздно выходили из отпуска. Буду считать, что ТШ виднее...Verlor Bel писал(а):Калі я не памыляюся, з 2006 г. так мала БАТЭ не гуляў у міжсезонне. Я не помню ўжо колькі разоў былі на зборах у 2011 і 2013 гг., але таварнякоў было 9 і 15 адпаведна. І гэта без уліку матчаў з ПСЖ, Фенербахчэ і за суперкубак!
Этот сбор - не единственный в этом году. Поэтому матчи ещё будут.Vic_McFrost писал(а):Я, кстати, вообще не помню когда последний раз так поздно выходили из отпуска. Буду считать, что ТШ виднее...Verlor Bel писал(а):Калі я не памыляюся, з 2006 г. так мала БАТЭ не гуляў у міжсезонне. Я не помню ўжо колькі разоў былі на зборах у 2011 і 2013 гг., але таварнякоў было 9 і 15 адпаведна. І гэта без уліку матчаў з ПСЖ, Фенербахчэ і за суперкубак!
Игры с Арсеналом тоже товарищеские? Ну...Verlor Bel писал(а):Збор на Турэччыне, калі верыць Прэсболу, будзе адзіным і згуляюць там 3 матча. Праз тыдзень матч з Арсеналам, яшчэ праз тыдзень - зноў англасаксы. Потым, праз 10 дзён, суперкубак. Калі ўсё гэта падлічыць, атрымаецца 6 таварыскіх гульняў.
Калі я не памыляюся, з 2006 г. так мала БАТЭ не гуляў у міжсезонне. Я не помню ўжо колькі разоў былі на зборах у 2011 і 2013 гг., але таварнякоў было 9 і 15 адпаведна. І гэта без уліку матчаў з ПСЖ, Фенербахчэ і за суперкубак!
Баге прыйдзецца вырашаць вельмі складаныя задачы, пажадаем яму ўдачы ў гэтым.
Не ведаю, можа я таксама, як кажа viktar, бачу тое, чаго няма і блізка, але мне здаецца Бага менавіта пра гэта і распавядаў. Ну і давайце ўжо казаць шчыра, разлічваць на тое, што БАТЭ пасля 3 тыдняў падрыхтоўкі і 3 матчаў на зборах, будзе здольны змагацца за выхад у 1/8, было б неяк залішне. І таму, на маю думку, трэба нічога не фарсіраваць, а ставіць задачу проста прыстойна згуляць. Хоць гэта будзе і цяжка зрабіць.У соперника ведь в феврале чемпионат будет в разгаре. Вас не беспокоит, что, в отличие от него, вам придется играть в состоянии, далеком от оптимального?
Так выбирать нам и не приходится. Благо и так, что мы пробились в 1/16 финала. А вообще будем совмещать подготовку к играм с "Арсеналом" с планомерной подготовкой к новому сезону, в котором опять будем стремиться к решению больших задач, начиная от чемпионата и завершая еврокубками. Два матча с таким оппонентом — это очень неплохо перед сезоном. В любом случае такие игры лучше спаррингов.
Игры с Арсеналом тоже товарищеские?
Бага:Не ведаю, можа я таксама, як кажа viktar, бачу тое, чаго няма і блізка, але мне здаецца Бага менавіта пра гэта і распавядаў.
Як? Як вы гэта робіце?! ))В любом случае такие игры лучше спаррингов.
AZ1991, ёсць надзея!Ну и отметим, что вместе с командой в турецкий Белек поехала съемочная бригада проекта "Желто-синий уик-энд" - Василий Езерский и Лев Машкетов, которые будут радовать болельщиков интересным и разнообразным видеоконтентом с места работы БАТЭ на побережье Средиземного моря.
Мне кажется, эта съемочная бригада никак не связана с трансляциями игр. Так, вопросики позадавать глупые да шуткануть.Verlor Bel писал(а): ↑24 янв 2019, 18:12AZ1991, ёсць надзея!Ну и отметим, что вместе с командой в турецкий Белек поехала съемочная бригада проекта "Желто-синий уик-энд" - Василий Езерский и Лев Машкетов, которые будут радовать болельщиков интересным и разнообразным видеоконтентом с места работы БАТЭ на побережье Средиземного моря.