viktar, як што не так? Замены няма не толькі Іванічу, але яшчэ і Мілуну. Пакуль Захар і Ягор гуляюць - усё добра, як мы бачым, а што будзе калі траўма (3р.ц.)?
Будзе гуляць Філіпавіч, Яблонскі ці Сімавіч, я думаю.
Хоць, канешне, хацелася б яшчэ аднаго ЦА, але тут трэба каб і майстар, і на лаўцы пасядзець калі што без праблемаў мог
Напомню, на ўселякі, што мы і чэмпіёнамі сталі без Мілуна, і ў плэй-офф ЛЕ выйшлі (дай Бог яму здароўя).
І я не сказаў бы, што Колю замянілі без страт.
Ну, а я сказаў бы

Дый што азначае "замяніць без стратаў"? Калі Коля паспеў стаць незамянімым?))
Наконт Віллюма і Ёнасана я згодзен цалкам, а вось па астатнім у мяне ёсць пытанні. У Міліча за 8 гульняў 0+0, а ў Сарокі за 7 матчаў 2 галы, забітыя БГУ і 2 незабітыя Брэсту. Мне насамрэч і гульня Дубаіча ня вельмі падабаецца параўнанні з Колей, але ён больш рэгулярна за астатніх ачкі набірае).
Што тычыцца балаў Міліча, тут справа часу, я абсалютна ўпэўнены. Якасны гулец без пытанняў.
Сарока на момант пераходу лічыўся безальтэрнатыўным нападам сборнай, дык "что вам еще собаки надобно?!" ))
Так, без перапынкаў гуляе шмат, спадзяюся гэта не стане для яго праблемай.
Дубаіч за апошнія 2 сезоны забіў у чэмпе столькі ж, колькі Сігневіч за апошнія 4 ))
Карацей, паўтараю, не бачу я, дзе тут "не лепшым чынам".
Так,
неідэальна, канешне, але бывалі ў нас і горш міжсезонні.
Вы как-то дипломатично забыли про ходжаниязова и бессмертного
Памятаю пра іх, але пакуль гэта хутчэй для абоймы і камплекта. Як і Сімавіч той жа, Жэнька пакуль адназначна выйграе канкурэнцыю (малайчына!)