Чемпионат Беларуси
Re: Чемпионат Беларуси
1-декабря. Переговоры ........ с Зайцевем . Ох и пуканы потом будут взрываться =)
-
Не, гэта не тролінг.SomeKindOfMonster писал(а): ↑27 сен 2019, 23:17Ай, ну расстраиваешь старика. Или читаешь "па складам" и смысла не видишь, или троллишь. Ну конечно мы еще ничего не провалили. На вечер пятнцы 27 сентября. И все верим до последнего, т.к. мы болельщики (от слова "болеть" - ну хворые люди). Мысль про то, что оправдать неудачи сезона только лишь низким качеством "входного материала" нельзя. Материал, как видно, играбельный. Повертеть, покрутить можно.Verlor Bel писал(а): ↑27 сен 2019, 16:26
SomeKindOfMonster, а што мы правалілі на ўнутранай арэне, прычым за год і рэзка?
Кубак і суперкубак мы правалілі не за год, а за два, а у чэмпіянаце пакуль нічога не правалілі. Цікава параўноўваць нашы паказчыкі з мінулымі сезонамі
И еще про планку, которую мы уверенно держим. БФФ и наша сборная тоже в таком случае уверенно что-то держат. Правда держа вот это вот мы уже пропускаем по уровню развития футбола всякие люксембурги. Додержимся скоро до того, что останется один "клиент" у нас - Сан-Марино. В таблице главное опередить соперника, а какая при этом планка за последние годы взята - дело пятое. Учитывая то, что внезапно у нас никакой Лестер местного разлива не взлетел и не отхапывает титул. Все конкуренты читались и читаются на данный момент.
И, кстати, про провал. Мы просто быстро влетели Минску прям на выходе из подтрибунки после матча с Астаной можно сказать. Поэтому забыли, что денег УЕФА уже не видать на след. год. И как еще это на нас отразится - бооольшущий вопрос. О котором будем думать, естественно, после этих занимательных раскладов в чемпионате.
Увогуле ў нас амаль аднолькавыя думкі. Трансферная кампанія была не вельмі ўдалай, склад каманды па факту атрымаўся недастаткова моцным каб змагацца ў еўракубках, Бага мог бы больш давяраць некаторым футбалістам, а асобным - наадварот. Далей ты думаеш, што і гэтак можна перамагаць Брэст і Шахту, а я ў гэтым ужо не ўпэўнены. Але гэта такія нюансы, што па мерках інтэрнэтаў у нас з табой поўны кансэнсус)
Ну што, 3000 сёння прыйдзе ці не?
Ну тады і рамантычны футбол - гэта калі б мы пры 2-0 кінуліся дабіваць Брэст, а не тое, пра што я казаў.Гэта ўжо занадта. Вось калі б замест Міліча выйшаў Волкаў, а не Мукам, вось гэта быў бы "труслівы падыход")
Ну, ты ж разумееш: "и размер города, и логистика", і заўзятар, які "у нас очень требовательный"... (((Ну што, 3000 сёння прыйдзе ці не?
Асабіста я прыеду. У Степана, нажаль, ізноў іншыя справы. А хто б мог падумаць...
-
Гэта яшчэ што. Тут некаторыя так званыя заўзятары паміж футболам і рызыкай атручвання грыбамі выбіраюць грыбы. Гэта ўжо зусім па-за межамі дабра і зла.
- SomeKindOfMonster
Я лишь попытался точнее выразить мысль, а не убедить тебя в необходимости со мной согласиться. У нас же не секта здесь какая-нибудьVerlor Bel писал(а): ↑28 сен 2019, 11:19Але гэта такія нюансы, што па мерках інтэрнэтаў у нас з табой поўны кансэнсус)

Судя по бодрому дождю и времени начала, тысячи три и придет. Как и на Городской ходило лет 10 назад. Как говорится, мы держим планку и всякие брестские штучки, аншлаги-ху?шлаги нам не нужны.
-
Ну как обычно...
-
Віншую ўсіх з перамогай!
Прыйшло больш за 3000 і гэта выдатна.
У размовах з заўзятарамі БАТЭ і проста заўзятарамі футбола я чую скаргі, што гульня не цікавая, адныя навесы, недастаткова камбінацый, бла-бла-бла. Ну, па-першае, калі гульні не было дагэтуль (за рэдкім выключэннем), дык адкуль яна возьмецца ў канцы верасня? Па-другое, мы не ў тым становішчы каб дазволіць сабе звяртаць увагу на ўсе гэтыя дробязі. У мяне зараз вельмі простая шкала ацэнкі гульні БАТЭ: ёсць 3 ачкі - добрая гульня, няма 3 ачкоў - кепская гульня.
Учора была добрая гульня.
Прыйшло больш за 3000 і гэта выдатна.
У размовах з заўзятарамі БАТЭ і проста заўзятарамі футбола я чую скаргі, што гульня не цікавая, адныя навесы, недастаткова камбінацый, бла-бла-бла. Ну, па-першае, калі гульні не было дагэтуль (за рэдкім выключэннем), дык адкуль яна возьмецца ў канцы верасня? Па-другое, мы не ў тым становішчы каб дазволіць сабе звяртаць увагу на ўсе гэтыя дробязі. У мяне зараз вельмі простая шкала ацэнкі гульні БАТЭ: ёсць 3 ачкі - добрая гульня, няма 3 ачкоў - кепская гульня.
Больш нічога не застаецца.Verlor Bel писал(а): ↑29 сен 2019, 14:26У мяне зараз вельмі простая шкала ацэнкі гульні БАТЭ: ёсць 3 ачкі - добрая гульня, няма 3 ачкоў - кепская гульня.
А ў астатнім... Дзе абодва трэнеры ўбачылі "цікавую гульню з мноствам момантаў"?!
Я бы назваў учорашнее "блевотиной", прычым з двух бакоў. Каб не свісткі суддзі, можна было б заснуць.
У меня вопрос по проходу Алыкулова. Что, нельзя было его свалить в середине поля, пускай даже ценой жёлтой карточки? Ведь момент реально голевой возник. Таким же образом вежливо обошлись в своё время с Томасовым из Астаны, пока он по воротам не стрельнул. А могли бы его уложить ещё после первого финта.
Асабіста я не чакаў феерыі ў дадзеным матчы, улічваючы графік (і надвор'е).vtl писал(а): ↑29 сен 2019, 15:08Больш нічога не застаецца.Verlor Bel писал(а): ↑29 сен 2019, 14:26У мяне зараз вельмі простая шкала ацэнкі гульні БАТЭ: ёсць 3 ачкі - добрая гульня, няма 3 ачкоў - кепская гульня.
А ў астатнім... Дзе абодва трэнеры ўбачылі "цікавую гульню з мноствам момантаў"?!
Я бы назваў учорашнее "блевотиной", прычым з двух бакоў. Каб не свісткі суддзі, можна было б заснуць.
Таму, на мой погляд, усё было не настолькі ўжо дрэнна, як ты кажаш. Нават калі ўзяць статыстыку ўдараў: 25-11 у нас і 12-4 у гасцей.
Verlor Bel, а што па матчу ў Берасці скажаш? Добрая ці кепская гульня?)
-
Это был не футбол. Качество игры можно охарактеризовать одним словом: беда.
Ну, мы ж не ў савецкім (і сучасным беларускім) калгасе, дзе было дзве прычыны неўраджаю: засуха або ліўні

Было такое ўражанне, што гульцам далі па 15 сутак і замест фарбавання платоў загналі на футбольнае поле. Шкада, ужо ў каторы раз, змарнаванага часу ў выходны дзень... Усё чакаеш калі не відовішча, то хаця б спробаў ды старання. За.балі.
-
Сваю шкалу я ўвёў толькі ўчора, таму па матчу з Брэстам мая пазіцыя застаецца нязменнай)
Больш таго, пасля такіх матчаў, як з Нёманам, я пачынаю думаць, што нічыя з Брэстам - гэта не проста нармальны, а максімальна магчымы вынік.
- SomeKindOfMonster
А если бы все же пролезли в ЕК, так этот бы состав скорее бы всего спекся уже в Бресте. Но это уже не важно.
Я теперь меряю все по такой же линейке, как и Верлор. +3 -- гуд, +0/1 -- зе енд.
Ну вось тут як раз пытанне з вобласці чаканняў. Я, паўтараю, прыкладна такога і чакаў, бо не было перадумоў разлічваць на іншае.vtl писал(а): ↑29 сен 2019, 16:38Ну, мы ж не ў савецкім (і сучасным беларускім) калгасе, дзе было дзве прычыны неўраджаю: засуха або ліўніСпасылка на надвор'е - гэта наогул маветон. Ды і ніякіх прыродных катаклізмаў учора не было: звычайнае надвор'е, цалкам у межах кліматычнай і сезоннай нормы. Тое ж самае пра графік: два разы за сезон згуляць два матчы на тыдзень - цяжка?
Было такое ўражанне, што гульцам далі па 15 сутак і замест фарбавання платоў загналі на футбольнае поле. Шкада, ужо ў каторы раз, змарнаванага часу ў выходны дзень... Усё чакаеш калі не відовішча, то хаця б спробаў ды старання. За.балі.
А спасылка на надвор'е - гэта не маветон, гэта канстатацыя факта) Тое, што яно ў межах кліматычнай і сезоннай нормы, не дадавала мне надзеі убачыць нешта феерычнае на Барысаў-Арэне ў гэтую суботу! )
-
Адзін выбітны эксперт, вельмі паважаны сярод сваіх сяброў спецыяліст, сказаў мне што Брэст страціць ачкі з Нёманам. Нельга не скарыстацца такім шанцам. Спадзяемся на добрую гульню БАТЭ.
Перамога альбо смерць!
Перамога альбо смерць!
-
Добрая гульня, упэўненая перамога.
З іншага боку лепш перамога была б менш упэўненая і была бы надзея, што Слуцак можа зачапіць Брэст. Але гэта ўжо не ад нас залежыць.
Барацьба працягваецца.
З іншага боку лепш перамога была б менш упэўненая і была бы надзея, што Слуцак можа зачапіць Брэст. Але гэта ўжо не ад нас залежыць.
Барацьба працягваецца.
Неплохо мы сегодня сыграли, только показалось, что у Стасевича сегодня пас не пошел. Ну и по играм конкурентов: по Шахтеру практически был уверен, что Жодино не сможет навязать борьбу, ну а Брест...я просто не знаю, что сказать - это какой то дикий фарт. Ну не наиграл сегодня Брест на победу, но, тем не менее.
-
Владелец брестского "Динамо" агитирует за революцию в белорусском футболе.
Цікава як ставіцца БАТЭ да гэтай ініцыятывы. Удзельнічае ці проста назірае?
Цікава як ставіцца БАТЭ да гэтай ініцыятывы. Удзельнічае ці проста назірае?
Не ведаю, як да гэтага ставіцца наш клуб, але відавочна, што працаваць над стварэннем прадукта пад назвай "беларускі чэмпіянат" трэба.
Працаваць сур'ёзна, бо на цяперашні момант прадукту фактычна не існуе.
Працаваць сур'ёзна, бо на цяперашні момант прадукту фактычна не існуе.
-
Нарэшце скончыўся гэты нудотны перапынак на гульні зборнай!
Ніякай феерыі зразумела не чакаем, але сёння пагода, сонейка, восень і ўвогуле дзень выдатны. Каб яшчэ і +3.
5000 павінна прыйсці, не менш.
Ніякай феерыі зразумела не чакаем, але сёння пагода, сонейка, восень і ўвогуле дзень выдатны. Каб яшчэ і +3.
5000 павінна прыйсці, не менш.
Мрак...
Ну вот пожалуй и все. В этом году будет новый чемпион. В этом году мы не готовы бороться за чемпионство. Это, к сожалению, реальность. Леша Бага, как главный тренер - еще очень сырой. Игорю Стасевичу, наверное, нужно определится что ему важнее: клуб или сборная, так как сил разрываться у него уже не хватает. Пока даже сложно сказать как быть дальше, может строить команду на следующий сезон? В этом сезоне Бага "успешно" завалил все задачи, поставленные перед ним.
И тишина. Бойцы вспоминают минувшие дни, когда чемпионами были они.........