А чаго? Гэта ж не мацюкі.seregak_borisov писал(а):ps. Заряд сектора про "тише девочки" считаю лишним
Калі гэта непавага да гасцей, то якая можа быць павага да тых, хто ўвесь матч крычаў "Шлюха".
А чаго? Гэта ж не мацюкі.seregak_borisov писал(а):ps. Заряд сектора про "тише девочки" считаю лишним
Динамики в этом матче вели себя культурно, Даже после переклички "Вперед, Борисов" они аплодисментами поддерживали. Так что нашу фанку я не понял.Verlor Bel писал(а):Там яшчэ ад нашага сектара было ОУЖС. Я яшчэ не зразумеў навошта гэта, бо я з боку заўзятараў фк нічога крымінальнага не чуў, нават іх звычайных быдлакунцаўскіх выкрыкаў не было. І апладысменты былі на 53 хвіліне і ўвогуле паводзілі яны сябе, як мне здалося, даволі прыстойна. Яшчэ рэакцыя Багі на прэсканферэнцыі таксама мне не зразумелая. Ці яны чулі штосьці, чаго не пачуў я?
Было и не раз...seregak_borisov писал(а):з.ы. ОУЖС от сектора не слышал
Полностью согласна. Уже давно об этом мысли возникали. Мы морально переросли уже "Вперед Борисов!" и "БАТЭ хлоп хлоп хлоп". Очень нужны интересные кричалки или песни. И, конечно, нужны люди, которые помогали бы заводить каждый сектор стадиона. Может, бросить клич всем болельщикам или организовать конкурс на лучший текст? Вдруг найдутся неравнодушные люди. Понятно, что здесь об этом написать легко.....vtl писал(а):ОУЖС было пад канец гульні, але не ў "поўным выглядзе", а абрэвіятурай, па літарах. Як гаворыцца, на тоненькага. Згодны, што ўчора маглі б і абыйсціся без гэтага.
Хачу сказаць пра іншае. Наогул, калі да нас прыязджае вялікая колькасць арганізаваных заўзятараў суперніка, як, напрыклад, кунцы ў дабайкотны час, то яны часта гучаць мацней за нават поўную Барысаў-Арэну "неарганізаваных" гледачоў. І крыць нам, акрамя "Вперед, Борисов!" няма чым. Бо ніводны іншы зарад нашай фанкі "не заходзіць у масы". Нават простыя рэчы тыпу "БАТЭ з трыма хлапкамі" і "БАТЭ, Барысаў - назаўжды" стадыён не можа падтрымаць з-за хуткага рытму і "необученности масс". На "Гарадскім" простых гледачоў заводзілі дзядзькі с барабанам і дудкамі, на арэне яны былі слаба чутныя, а зараз і яны прапалі.
Не ведаю, можа гэта эгаізм фан-сектара, але выглядае, што, акрамя пераклічкі, ім ад астатніх нічога і нікога не трэба, ні Каверына, які можа дапамагчы агучыць "правілы", ні салдаты, якіх можна нават загадзя "натрэніраваць".
Не ведаю ад каго гэта залежыць у клубе, каб "наладзіць супрацоўніцтва". Пачаць можна з простых рэчаў, якія лёгка могуць быць падтрыманыя ўсімі, задаваць барабанам рытм з улікам памераў арэны.
Трохі сумбурна напісаў, даруйце - вечар панядзелка...
В прошлом, или позапрошлом году сектор пытался с ареной перекличку завести "Только БАТЭ! - Только Победа!" И Каверин пытался обучить "БАТЭ, Барысаў - назаўжды", але ўсе не пайшло. А в этом году Каверин и не делал попытки, зато во время переклички "Вперед, Борисов" его "еще!"немного сбивают)vtl писал(а):ОУЖС было пад канец гульні, але не ў "поўным выглядзе", а абрэвіятурай, па літарах. Як гаворыцца, на тоненькага. Згодны, што ўчора маглі б і абыйсціся без гэтага.
Хачу сказаць пра іншае. Наогул, калі да нас прыязджае вялікая колькасць арганізаваных заўзятараў суперніка, як, напрыклад, кунцы ў дабайкотны час, то яны часта гучаць мацней за нават поўную Барысаў-Арэну "неарганізаваных" гледачоў. І крыць нам, акрамя "Вперед, Борисов!" няма чым. Бо ніводны іншы зарад нашай фанкі "не заходзіць у масы". Нават простыя рэчы тыпу "БАТЭ з трыма хлапкамі" і "БАТЭ, Барысаў - назаўжды" стадыён не можа падтрымаць з-за хуткага рытму і "необученности масс". На "Гарадскім" простых гледачоў заводзілі дзядзькі с барабанам і дудкамі, на арэне яны былі слаба чутныя, а зараз і яны прапалі.
Не ведаю, можа гэта эгаізм фан-сектара, але выглядае, што, акрамя пераклічкі, ім ад астатніх нічога і нікога не трэба, ні Каверына, які можа дапамагчы агучыць "правілы", ні салдаты, якіх можна нават загадзя "натрэніраваць".
Не ведаю ад каго гэта залежыць у клубе, каб "наладзіць супрацоўніцтва". Пачаць можна з простых рэчаў, якія лёгка могуць быць падтрыманыя ўсімі, задаваць барабанам рытм з улікам памераў арэны.
Трохі сумбурна напісаў, даруйце - вечар панядзелка...
Фан-сектар у бліжэйшай будучыні значна не вырасце, дзякуй, што зараз пад трыста(?) штыкоў ёсць.AZ1991 писал(а):Мне кажется, ни к чему это не приведет
Лучшей атмосферы можно добиться только увеличением фан-сектора
Везде есть фан-движение, а есть кузьма.