Абонементы и билеты
-
Re: Абонементы и билеты
Ну, калі ніякай розніцы няма, так навошта ўвогуле гэтыя Абанементы і Аматары. Хай будзе нешта адно.
Але я спадзяюся, што апісаны табой выпадак з уладальнікам абанемента - выключны і ў асноўным гэтыя людзі больш-менш рэгулярна наведваюць гульні.
Але я спадзяюся, што апісаны табой выпадак з уладальнікам абанемента - выключны і ў асноўным гэтыя людзі больш-менш рэгулярна наведваюць гульні.
-
Сертификаты продают по ценам, которые будут действительны ДО 1 марта. Будьте внимательней. Сертификат не дает права выбора места. По сути это кассовый чек. Если ты владелец абонемента и тебе подарили сертификат, то ты приходишь в первых рядах и забираешь свое место без оплаты. Если ты абонементщик и хочешь поменять свое место приходишь во вторую очередь и выбираешь новое место из оставшихся не выкупленными. Если же тебе подарили сертификат, а ты не был абонементщиком, то меняешь его в последнюю очередь.kuzmich84 писал(а):Наступная аб'ява зноў падкінула трохі пытанняў. Набыць сертыфікат на абанемент можно ужо зараз, але па коштах, якія будуць дзейнічаць пасля 1 сакавіка. Не зразумела, дзе тая абяцаная зніжка ў 50 тыс. рублеў? З навіны вынікае, што месцы за мінулагоднімі абанементамі захоўваюцца толькі для уладальнікаў абанементаў 1 катэгорыі, а што да другой і трэцяй?
Сертификаты на 1 категорию не продают, потому что там просто практически нет свободных мест - дарить нечего. ))
Не разумею цябе, kuzmich84. Кошт сертыфікатаў 2-й і 3-й катэгорыі - 450/350. Кошт абікаў да 01.03 - таксама 450/350, пасля 01.03 - 500/400. Ты дакладна цвярозы? Ці гэта я не выспаўся? ))Наступная аб'ява зноў падкінула трохі пытанняў. Набыць сертыфікат на абанемент можно ужо зараз, але па коштах, якія будуць дзейнічаць пасля 1 сакавіка. Не зразумела, дзе тая абяцаная зніжка ў 50 тыс. рублеў?
Нічога не вынікае. Проста абанементы займаюць амаль 100% месцаў у 1-й катэгорыі, таму і прадаваць туды сертыфікаты немэтазгодна. Канешне ж, усе катэгорыі замацаваныя за мінулагоднімі ўладальнікамі (папярэдне - да 24.01).З навіны вынікае, што месцы за мінулагоднімі абанементамі захоўваюцца толькі для уладальнікаў абанементаў 1 катэгорыі, а што да другой і трэцяй?
Маеш права.Ну і я б падтрымаў Аляксандра ў тваім Віктар дыялогу з ім
Карты будуць даваць зніжкі на атрыбутыку (у хуткім часе агучым канкрэтныя лічбы, будзем піярыць, як ты кажаш), давалі і будуць даваць знікжкі на пэўны асартымент у кропках харчавання на Арэне. Еўравыезды тут увогуле міма, бо клуб, за вялікім выключэннем, не арганізуе транспарт на выезды замяжу. Давайце разам папросім Валерьевича Александра, SomeKindOfMonster-а і Аляксандра Еўд-ва, каб яны далі вам зніжкі закошт астатніх выяздзюкоў! Па астатнім пунктам я ўжо выказаўся.Я ўжо не аднойчы таксама казаў, што ў уладальніка абанементу павінны быць значныя (відавочныя) прівілегіі. То бок, зніжкі на выезда, зніжкі на набыцце абанементу на наступны год, сталая зніжка (хоць на 5-10%, але ўладальнік абанемету будзе плаціць меньш) у фан-шопе. Еўравыезда - таксама.
Апроч сталага месца на стадыёне, ты як мінімум не абцяжараны набыццём квіткоў. Паглядзім яшчэ наконт памеру зніжак. У любым выпадку, цяпер ранжырванне выглядае наступным чынам, як я ўжо казаў: 1) Абанемент; 2) Аматар; 3) Іншыя. Увогуле, гэты год такі спробавы. Трэба ўвогуле паглядзець, якім попытам будуць карыстацца карты Аматар і г.д., потым можа зкарэктуем палітыку ў сферы клубных карт.Паўтаруся, што зараз "абанеменшчык" не будзе выдзяляцца нічым, ад таго ж уладальніка карты "Аматар", апрача сталага месца на стадыене. Нічым. Калі я планую наведаць 5-10 матчаў чэмпіянату і мець гарантаваны білет на ЛЧ, то абанемент мне не патрэбны, а ва ўсім астатнім я нічым не адрозніваюся ад "абанеменшчыка".
Шкалаце павінна зайсці. Цяпер існуюць тэхнічныя складасці ў рэалізацыі падобных праектаў. Мы актыўна займаемся тым, каб у сезоне 2016 усё пачало працаваць як мае быць.Валерьевич Александр писал(а):Вот, приблизительно то, что нам предлагал Андрей Монстр
http://pfc-cska.com/tickets/day5/
http://spartak.com/main/fanzone/fancard/62052/
viktar, Алексей Юрьевич. Дзякуй за адказ. С коштамі, прызнаю, памыліўся. Недаглядзеў, прабачце.
Ну вось я чытаю:Нічога не вынікае. Проста абанементы займаюць амаль 100% месцаў у 1-й катэгорыі, таму і прадаваць туды сертыфікаты немэтазгодна. Канешне ж, усе катэгорыі замацаваныя за мінулагоднімі ўладальнікамі (папярэдне - да 24.01)
Атрымоўваецца, што месцы 1-й катэгорыі зарэзерваваныя, а пра 2-ую і 3-ую - не зразумела. Ці то часткова, ці то ўвогуле любы можа набыць сабе сэртыфікант 2-ой катэгорыі і выбраць любое месцы. Я зразумеў адказ, але калі б я гэтага не ведаў, то не адназначна атрымоўваецца.Отметим, что сертификаты на абонементы 1-й категории не поступают в продажу, так как места данной категории зарезервированы за владельцами сезонных абонементов-2015.
Алексей, Виктор, не могли бы вы выложить карту свободных мест 2й и 3й категории, чтобы помочь определиться абонементщикам, которые хотят сменить место, где группироваться.Алексей Юрьевич писал(а):Сертификаты продают по ценам, которые будут действительны ДО 1 марта. Будьте внимательней. Сертификат не дает права выбора места. По сути это кассовый чек. Если ты владелец абонемента и тебе подарили сертификат, то ты приходишь в первых рядах и забираешь свое место без оплаты. Если ты абонементщик и хочешь поменять свое место приходишь во вторую очередь и выбираешь новое место из оставшихся не выкупленными. Если же тебе подарили сертификат, а ты не был абонементщиком, то меняешь его в последнюю очередь.kuzmich84 писал(а):Наступная аб'ява зноў падкінула трохі пытанняў. Набыць сертыфікат на абанемент можно ужо зараз, але па коштах, якія будуць дзейнічаць пасля 1 сакавіка. Не зразумела, дзе тая абяцаная зніжка ў 50 тыс. рублеў? З навіны вынікае, што месцы за мінулагоднімі абанементамі захоўваюцца толькі для уладальнікаў абанементаў 1 катэгорыі, а што да другой і трэцяй?
Сертификаты на 1 категорию не продают, потому что там просто практически нет свободных мест - дарить нечего. ))
kuzmich84, усё адназначана, не выдумляй 
Будзе навіна пра пачатак рэалізацыі карт Абанемент, будзе інфармацыя пра тое, калі можна выкупіць свае месцы.

Будзе навіна пра пачатак рэалізацыі карт Абанемент, будзе інфармацыя пра тое, калі можна выкупіць свае месцы.
red, пасля выходных. Калі што, напомні.
- SomeKindOfMonster
Присоединяюсь к просьбе red'a. Работаю, так сказать, во благо клуба - подтягиваю еще 1го абонементщика в общую копилку. Поэтому было б классно знать, можно его посадить недалеко от себя или идти менять свои места заново.
Ну и по поводу скидок-бонусов. В целом, цена абонемента уже и так сама по себе скидка. Но наш народ то любит все эти "горячие предложения", "акции" и т.п. Как правильно сказал Дима Кузьмич, просто без всяких подсчетов эти преференции будут тешить обладателей.
Ну и по поводу скидок-бонусов. В целом, цена абонемента уже и так сама по себе скидка. Но наш народ то любит все эти "горячие предложения", "акции" и т.п. Как правильно сказал Дима Кузьмич, просто без всяких подсчетов эти преференции будут тешить обладателей.
- Vic_McFrost
Ага, так, не паверыш - спаць спакойна не магу: толькi заплюшчу вочы - бачу сябе ў мяккiм крэсле ў нямой цiшы ВIП-ложы, з суседзямi праз сем месц на восьмае, моўчкi пазiраючымi на поле i нешта старанна перажоўваючымi. Эх, прыгажосць жа якая - хараство. Гы-гыVerlor Bel писал(а):Зноў зайздросціш? БггVic_McFrost писал(а):Вось гэта дакладна - як у сук уляпіў: няма ні толькі аналітыкаў, але і тых, з кім было б магчыма якую-ніякую а шызу падтрымаць. Гэта месцы для попкармістаў (менавіта так - ад слова корм, а не папкорн). Але ж кожнаму сваё - колькі людзей, столькі і думакVerlor Bel писал(а):Набывайце абанементы на ВІП. У нас не толькі аналітыкаў, у нас увогуле людзей няшмат)
- SomeKindOfMonster
Калi ласка, Вiктар!viktar писал(а):red, пасля выходных. Калі што, напомні.
Паспрабую даць неабходныя інфу ў бліжэйшы час.SomeKindOfMonster писал(а):Калi ласка, Вiктар!viktar писал(а):red, пасля выходных. Калі што, напомні.
А когда ожидать начало продажи абонементов?
Калі без форс-мажораў, то з Пн для ўладальнікаў на 2015 год.
Спасибо
Через собственную билетную систему (о чем ты говорил в прошлом году)?viktar писал(а):Калі без форс-мажораў, то з Пн для ўладальнікаў на 2015 год.
Пакуль не. Ёсць яшчэ над чым працаваць, а адцягваць пачатак рэалізацыі абанементаў ужо няма куды.
Для членов Клуба Болельщиков скидки будут?
-
Да. По той же схеме, что и в прошлом году - цена на абонементы 3-й категории 200 000 рублей.zavhoz писал(а):Для членов Клуба Болельщиков скидки будут?
Спасибо! Еще такой вопрос: у человека абонемент на фан- сектор. Он хочет купить абик уже не на фан- сектор. Когда ему прийти в кассу, после 31 января или после 8 года февраля?
З 1 лютага.
-
Друг потерял абонемент на 2015 год. Как он может купить абонемент на своё место на этот сезон?
Если он заполнял анкету, то должен быть в базе. Пускай приходит в кассу с документом.Andrej1983 писал(а):Друг потерял абонемент на 2015 год. Как он может купить абонемент на своё место на этот сезон?
-
Абонемент надо будет как в прошлом году сначала заказать, а потом выкупить, я правильно понял? Или если места те же надо, то процедура попроще?
А калі гэта летась была сітуацыя, што пачатку замаўлялі, а потым выкуплялі? Я нешта не памятаю.